logo

 
HOME FOTO VIDEO NOUTATI CONTACT

facebook  youtube  twitter

Acesta este website-ul oficial al Trupei MELODIS.

Drepturile de autor asupra întregului continut al acestui website sunt proprietatea Studio NIC.
Conditiile de utilizare se refera exclusiv la website-ul www.melodis.ro.
Daca nu esti de acord cu conditiile de utilizare de catre tine a website-ului si a datelor cu caracter personal de catre MELODIS, nu mai utiliza acest website. Tarifele, bonusurile şi serviciile MELODIS prezentate în broşuri, pliante sau ghiduri de utilizare au caracter orientativ.
Informaţiile complete şi actualizate sunt disponibile în permanenţă pe website-ul MELODIS.


* Continutul site-ului www.melodis.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice forma, incluzând dar nelimitându-se la forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a Studio NIC.
* Materialele publicate si continutul www.melodis.ro pot fi utilizate în scop personal, fiind interzisa comercializarea acestora.
* MELODIS nu este responsabil pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe www.melodis.ro.
* MELODIS îsi rezerva dreptul de a face modificari în materialele si continutul www.melodis.ro în functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele si serviciile comercializate.
* MELODIS nu este responsabil de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor din www.melodis.ro.
* MELODIS îsi rezerva dreptul de a taxa unele dintre serviciile oferite pe www.melodis.ro, situatie în care te va infoma în prealabil despre taxarea acestor servicii.
* MELODIS nu este responsabil pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale www.melodis.ro.
* MELODIS nu îsi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea infomatiilor furnizate de terte parti pe www.melodis.ro.
* MELODIS îsi rezerva dreptul de a modifica în orice moment continutul si structura website-ului.